Rendelésfelvétel: keddtől vasárnapig 10:30-tól 21:50-ig
ÉTLAP
Ft

Információk

Telefon: +36300113333

Facebook oldalunk

Nyitvatartás

Hétfő: Zárva
Kedd - Péntek : 11-22
Szombat - Vasárnap: 11-22

Rendelésfelvétel

11:00 - 21:50

Az akcióink nem vonhatóak össze!
(10 Pizzakupon beváltásánál nem vehető igénybe az ingyenes kiszállítás)
- A termék összetevőiről, allergénekről, leírásáról és annak fogyaszthatóságáról telefonon, weboldalunkon, vagy kollégáinktól informálódhatnak.

Szállítási díjak:

Kiszállítási díjainkról telefonon érdeklődj/

Elfogadunk készpénzes fizetésen kívül,
(házhoz szállítás esetén is)

*Bankkártyát

*OTP Szép kártyát   - ezt minden esetben kérjük előre jelezd a diszpécsernél!

*K&H Szép kártyát   - ezt minden esetben kérjük előre jelezd a diszpécsernél!

Az american-chicken.hu kijelenti, hogy tiszteletben tartja ügyfelei bizalmas információit, és minden esetben arra törekszik, hogy a felhasználókra vonatkozó valamennyi adatot, tényt és információt bizalmasan kezelje, és kizárólag saját munkájához használja fel azokat. A regisztrációhoz megadott információkat kizárólag az online rendeléssel kapcsolatosan használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk át.
A látogatási adatok (IP cím, időpont, lekért oldal), melyeket a szerverünk rögzít, egyedül a vásárlási szokások megismerését szolgálják, ezeket az információkat kizárólag statisztikai adatgyűjtés céljából használjuk fel.
Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során.

designed-by-peterteszary
Hívhatsz is minket:
+36300113333
dinnerchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram